Ворохтянська сотня: приватна садиба "У Оксанки" в Ворохті (тераса, мангал, риболовля, верхова їзда, екскурсії)

Приватна садиба "У Оксанки" розташована в селищі Ворохта, за 2 км від центру, поруч з трасою Татарів - Верховина. Садиба "У Оксанки" складається з 6 номерів, які оснащені всіма необхідними зручностями для проживання. 
Харчування за домовленістю (меню з ресторанів "Ворохта" і "Стара Ворохта"), також гостям можна користуватися плитою, мультиваркою, холодильником, мікрохвильовкою, електрочайником (окреме кухонне приміщення для приготування). На території садиби є парковка для автомобілів, мангал, інтернет Wi-Fi. Для любителів активного відпочинку за окрему плату можлива організація екскурсій, походів в гори, зборів грибів та ягід, катання на конях. Відстань від садиби "У Оксанки" до кафе - 500 м, до залізничного вокзалу - 1,9 км. Відстань до найближчого підйомника становить 3 км, до курорту Буковель 24,5.

Контакти і сторінки для бронювання
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram
  • Двоповерховий дерев'яний котедж на 2 номери (8 місць). На кожному поверсі - чотиримісний номер (двоспальне ліжко, розкладний куток, шафа для одягу, стіл зі стільцями, холодильник, посуд, телевізор, санвузол - душова кабіна, туалет, умивальник). Другий поверх має окремий вхід знадвору, біля будинку є тераса. Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча - бойлер на 200 л.
  • Двоповерховий будинок на 8-10 місць. На першому поверсі - хол (шафа для одягу, диван); 2 тримісні номери (у кожному - двоспальне ліжко і розкладний диван, шафа для одягу, телевізор, стіл; санвузол - душова кабіна, туалет, умивальник). На другому поверсі - хол (розкладний диван, стіл зі стільцями); 2 двомісні номери (у кожному - двоспальне ліжко, вішалка для одягу, телевізор); санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник). Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча - бойлер на 200 л. Біля будинку є альтанка з мангальною. Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна та гаряча вода постійно.
  • Реєстрація заїзду: з 13:00 - 00:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 11:00 - 00:00 годин.
Харчування за домовленістю, також постояльцям можна користуватися холодильником, мікрохвильовою піччю, електрочайником. До найближчого кафе - 500 м. Магазин і аптека знаходиться в новобудівлі, на території садиби.
В ціну проживання включено: паркінг, виклик таксі, супутникове телебачення, інтернет Wi-Fi, користування пральною машиною, праскою, феном, користування мангалом; прибирання кімнат, зміна постелі та рушників (2 на особу) - за потребою.
В ціну проживання не включено: транспортні послуги (легковий автомобіль), сауна - за домовленістю, дрова для мангалу, прання одягу, катання на конях, риболовля; походи в гори, збирання грибів та ягід; екскурсії - за домовленістю.
Ціни на проживання: літо 180-200 грн, осінь 150-180 грн, зима 200-250 грн. новорічний період (30.12-09.01) 300-500 грн грн. Мінімальний термін проживання в новорічний період - 4 доби. Знижки на тривале проживання - за домовленістю. Передоплата обов'язкова.
Адреса садиби: смт. Ворохта, вул. Д. Галицького, 139 а
Приватна садиба "У Оксанки" розташована в селищі Ворохта, за 2 км від центру, поруч з трасою Татарів - Верховина. Зручний асфальтований під'їзд. Відстань до кафе - 500 м, до залізничного вокзалу - 1,9 км. Відстань до найближчого підйомника становить 3 км, до курорту Буковель 24,5.
Громадським транспортом: автобусом Івано-Франківськ-Верховина до Ворохти, вийти біля магазину "П'ятачок", потім - пішки (приблизно 10 м); поїздом Львів-Рахів, Київ-Рахів, або поїздом приміського сполучення з Івано-Франківська до Ворохти, потім - на таксі. Автомобілем по автотрасі Львів-Рахів-Мукачеве (H-09) до селища Ворохта, садиба розташована зліва від дороги (навпроти магазину "П'ятачок").
Контакти і сторінки для бронювання
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ворохтянська сотня: Садиба "Урочище Луг" Ворохта (на карпатській лісовій галявині, біля річки Прут, альтанки, мангал, гойдалка)

Високогірний курорт Ворохта і її цікаві місця (віадуки, храми, Говерла, полонини Кострича і Кукул), житло у Ворохті, чани, рафтинг, кінні прогулянки околицями і полонинами

Ворохтянська сотня: Готель "Юрая" Ворохта (басейн, джакузі, чан, сауна, сон на вуликах, альтанка з каміном, мангал, ресторан)