Ворохтянська сотня: Садиба "Затишок в Карпатах" в Ворохті (відгуки, краєвиди, камін, комфорт, альтанка, мангал, дитячий майданчик)

Садиба "Затишок в Карпатах" в Ворохті на 20 місць
Садиба "Затишок в Карпатах" розташована 2 км від центру Ворохти, 400 м від траси Татарів–Верховина, 2,5 км до найближчого гірськолижного витягу. Зручна асфальтована дорога до садиби. До найближчого ресторану - 2 км, магазину - 400 м.
Адреса садиби: Івано-Франківська область, смт Ворохта, вул. О. Довбуша, 29а
Двоповерховий котедж на 3 спальні 6-10 місць
На подвір'ї два будинки: на 3 номери (6-10 місць) і триповерховий будинок на 10 місць (5 двомісних кімнат), в якому на 1-ому поверсі проживають господарі. На подвір'ї є ще альтанка з мангалом, закрита альтанка з каміном, дитячий майданчик.
Котедж з двома альтанками (в одній є камін,в іншій мангал)
Двоповерховий котедж на 3 номери (6-10 місць). На першому поверсі - двомісний номер (двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, холодильник; санвузол - душ, туалет, умивальник, фен). На другому поверсі - хол з кухонним кутком (електрична плита, мікрохвильова піч, холодильник, електрочайник, посуд, мийка, обідній стіл, балкон, телевізор), 2 двомісні номери (у кожному - двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор; додаткове місце - розкладний диван; санвузол - душ, туалет, умивальник, фен). Котедж здається повністю. В котеджі автономне водяне опалення, холодна та гаряча вода постійно.


Триповерховий будинок на 10 місць (5 двомісних кімнат).
На першому поверсі живуть господарі. На другому поверсі (з окремого входу) - кухня, 3 двомісні номери та 2 санвузли; на третьому поверсі - 2 двомісні номери. В будинку автономне водяне опалення, холодна та гаряча вода постійно. Двомісний - двоспальне ліжко, шафа для одягу; 2 санвузли на поверсі (душ, туалет, умивальник, фен).
Садиба "Затишок в Карпатах": триповерховий котедж на 5 кімнат
Можна самостійно готувати їжу на обладнаній кухні (електрична плита, холодильник, мікрохвильова піч, електрочайник, мийка, необхідний посуд).
Кухня-їдальня в триповерховому котеджі на 5 кімнат



У вартість проживання враховано: паркінг, виклик таксі, інтернет Wi-Fi, супутникове телебачення. Прибирання кімнат та зміна рушників (1 на особу) - 1 раз на 3 дні або за потребою, зміна постелі - 1 раз на 5 днів або за потребою. Дитячий майданчик.
У вартість проживання не враховано (розваги у Ворохті): сауна - за домовленістю, користування мангалом (+дрова), транспортні послуги/трансфер (легковий автомобіль), прання та прасування одягу. Походи в гори (піші прогулянки), зокрема на Говерлу, Піп Іван, Петрос, до озера Несамовите. Збирання грибів та ягід, катання на конях (верхова їзда), взимку - на санях. Екскурсії - за домовленістю. Прокат велосипедів (велосипедні екскурсії), квадроциклів - за домовленістю. Катання на лижах, продаж гірськолижних абонементів, оренда лижного спорядження, приміщення для зберігання лиж, риболовля, чани, рафтинг тощо.
Ціни за проживання щосезону змінюються (середня ціна котеджу 1500 грн, садиба на 5 кімнат - 2000-3000 грн) уточніть за контактами.
Діти до 3 років проживають безкоштовно, діти 3-10 років - 50% вартості основного.
Передоплата обов'язкова.
Їхати можна як громадським транспортом. Наприклад, потягом Львів-Рахів, Київ-Рахів або Івано-Франківськ-Рахів до селища Ворохта або автобусом Івано-Франківськ-Верховина (через Ворохту) або Івано-Франківськ-Ворохта до селища Ворохта (відправлення щогодини). Можна домовитися про зустріч з господарями на залізничному вокзалі або біля магазину "Мім". Так і власним автомобілем - трасою Львів-Рахів-Мукачево (H-09) до села Татарів. У Татарові повернути за вказівниками на Косів (траса Р-24 Татарів-Верховина), їхати до селища Ворохта. Можна домовитися про зустріч з господарями біля магазину "Мім".
Панорама на Ворохту і віадук з садиби "Затишок в Карпатах"
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Відгуки гостей про садибу "Затишок в Карпатах" на сайті букінг.ком (оцінка висока від гостей - 9,7 бала)

  • Tatyana Chervaneva проживала в садибі 08.11.2016 і оцінила відпочинок "Остались ооооочень довольны!": Отдыхали всей семьёй весной 2016 года. Арендовали полностью 2-й этаж котэджа. Фото полностью соответствуют действительности. Есть всё необходимое для комфортного отдыха. Хороший сервис, адэкватные цены на проживание. Недостаток один - расположен достаточно высоко, в магазин лишний раз не сбегаешь) Будем приезжать ещё!
  • Oleksandr, Ірландія відпочивав 3 ночі в серпні 2018 в котеджі на 3 кімнати і оцінив відпочинок як "Відмінно": Надзвичайно привітливий господар. Сподобалося все. Відпочинок вдався. Обов’язково повернемося наступного року :)
  • Павло Україна відпочивав 6 ночей в вересні 2020 в котеджі на 3 кімнати і оцінив відпочинок як "Відмінно": Зручний дім, все сподобалось.
  • Yevgen Україна відпочивав 5 ночей в вересні 2020 в котеджі на 3 кімнати і оцінив відпочинок як "Відмінно": Все було чудово. Господар допомагав у всіх питаннях. Ціна хороша, а якість помешкання дуже висока. Усі три кімнати просторі і з санвузлом. Вид з вікна - на гори і віадук. Добиратися краще на транспорті, ніж пішки. 
  • Діна Україна відпочивала 7 ночей в червні 2020 в котеджі на 3 кімнати і оцінила відпочинок як "Чудово": Усе сподобалось, від розашування до зручностей. На машині дісталися без проблем, дорога хороша. Дім зручний, усе потрібне знайшли, окрім кількох дрібничок типу праски, але господар нам приніс без проблем. Є де гуляти недалеко від будинку, гарні краєвиди, захід сонця просто з балкона. У домі тепло, можна додатково протопити. Господар дуже привітний, з усім допомагав. Ми в захваті! 
  • Вадим Україна відпочивав 6 ночей в липні 2019 в котеджі на 3 кімнати і оцінив відпочинок як "Чудово": Були в Карпатах перший раз. Раді що попали до Ігоря. Все було на найвищому рівні. Плануємо приїхати ще.
  • Светлана Україна проживала 4 ночі в лютому 2021 в котеджі на 3 кімнати і оцінила відпочинок як "Чудово": Все замечательно. Дом на 3 спальни, в каждой - отдельный санузел. Кухня со всем необходимым. Чисто, уютно, тепло. Виды потрясающие. Гостеприимный хозяин. Отдыхом остались очень довольны, на компанию из 6 человек лучше не придумаешь. Понравилось все. Немного далековато до подъемника. Мы были без машины и добираться до подъемника и до центра с кафешками приходилось на такси. Поэтому лучше ехать на своем транспорте.
  • Наталья  Україна проживала 3 ночі в червні 2020 в котеджі на 3 кімнати і оцінила відпочинок як "Відмінно": Хороший подъезд к коттеджу, асфальтированная дорога, что очень удобно во время дождя. Коттедж очень чистый, ковролин в номерах приятно удивили (прошел проверку на чистоту, носки остались белыми:) Кухня со всеми удобствами, плита, микроволновка, эл.чайник, посуда. Номера просторные, для ребенка есть отдельный большой диван. В коттедже поместится компания 6-8 человек. Прекрасный вид с окна. Есть крытая беседка с мангалом и столом. Предоставляют дрова для мангала. Рекомендую увеличить количество полотенец на одного человека (одного полотенца катастрофически мало). Хотелось бы большие чашки для чая (в них удобно заваривать карпатский чай).
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ворохтянська сотня: Садиба "Урочище Луг" Ворохта (на карпатській лісовій галявині, біля річки Прут, альтанки, мангал, гойдалка)

Високогірний курорт Ворохта і її цікаві місця (віадуки, храми, Говерла, полонини Кострича і Кукул), житло у Ворохті, чани, рафтинг, кінні прогулянки околицями і полонинами

Ворохтянська сотня: Готель "Юрая" Ворохта (басейн, джакузі, чан, сауна, сон на вуликах, альтанка з каміном, мангал, ресторан)