Ворохтянська сотня: Готель "Юрая" Ворохта (басейн, джакузі, чан, сауна, сон на вуликах, альтанка з каміном, мангал, ресторан)

Готель розташований на 10 км (присілок Завоєля, неподалік КПП на Говерлу)
Чотириповерховий готель "Юрая" на 18 номерів і хостел разом можуть прийняти 70-100 осіб і організує в Ворохті відпочинок влітку і взимку. Розташований заклад в 10 км від центру Ворохти, і в 27 км від курорту Буковель, біля лісу і підніжжя гори Говерла, поряд з Карпатським Національним парком і річкою Прут.
На території є бджолиний будиночок, який призначений для релаксації та оздоровлення (можна замовити сон на вуликах). Присутнє у будиночку вуликове повітря пахне медом та благотворно впливає на дихальну систему людини. Відпочинок у Ворохті також доповнять бадмінтон, волейбол, прогулянки на велосипедах, походи на Говерлу з досвідченим провідником. 
Всі номери оснащені телевізором з плоским екраном і супутниковими каналами, з видом на гори, в деяких з них облаштована вітальна зона.
  • Двомісний стандарт  - двоспальне або 2 односпальні ліжка, шафа для одягу, телевізор, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
  • Номер з додатковим ліжком - двоспальне або 2 односпальні ліжка і односпальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
  • Чотиримісний стандарт - 4 односпальні ліжка, шафа для одягу, телевізор, санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
  • Двокімнатний люкс (3 номери) - вітальня (розкладний диван, телевізор), спальня (двоспальне ліжко, шафа для одягу, телевізор), санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник).
  • Опалення: автономне водяне. Водопостачання: холодна вода постійно, гаряча - бойлер у номері на 100 л.
На території готелю є барбекю, Wi-Fi, безкоштовна парковка для автомобіля. Гості можуть відпочити і оздоровитися в лазні, чанах і джакузі. На території готелю також є приміщення для зберігання лиж і послуга прокату лижного спорядження та велосипедів. 
У вартість проживання входить: інтернет Wi-Fi, супутникове ТБ, паркінг, мангал, користування феном. Прибирання номерів, зміна постелі та рушників (2 на особу) - за потребою. Допускається розміщення з домашніми тваринами. Доступ до всіх басейнів безплатний (басейн сезонний).
У вартість проживання не входить (платні послуги і розваги): сауна - за домовленістю, чан на травах або на хвої, апітерапія - 100 грн за годину, мансарда (70 кв.м) підійде як конференц-зал або для тренування з йоги, чи іншого виду спорту. Закрита альтанка, разом з каміном і мангалом, стіл на 25 осіб. 6 годин - 500 грн, дрова для мангалу, прокат велосипедів, квадроциклів, прокат бігових лижів, поїздки в гори на позашляховику ГАЗ-66 (до 20 осіб), риболовля, рафтинг. Жива музика/виступ, екскурсія або урок про місцеву культуру, велосипедні і піші екскурсії, катання на лижах.
Реєстрація заїзду: з 14:00 - 15:00 годин. Реєстрація від'їзду: до 12:00 - 13:00 годин.
Розміщення дитини молодше 6 років на наявних ліжках безкоштовне. Додаткове ліжко надається за окрему плату.
У готелі працює ресторан на 40 місць з національною кухнею і "Колиба" з мангалом. Можна замовити повноцінне харчування. Додатково можна замовити 3-х разове харчування: сніданок 100 грн, обід і вечерю - по 140 грн. Можна замовляти дитяче меню або спеціальне дієтичне меню (за попереднім запитом).
Готель "Юрая" знаходиться в 39 км від Яремче, в 17 км від Верховини, в 10 км від залізничного вокзалу і автовокзалу Ворохти, в 100 км від аеропорту Івано-Франківська, до Львова – 245 км. За 6 км знаходиться спортивно-туристична база "Заросляк". Поруч з готелем є озеро. Можна замовити трансфер в/з аеропорту.
Відстань до центру міста ~ 9.0км
Підйомники ГК "Буковель" ~ 33.0км
Підйомники "Авангард" в Ворохті ~ 10.0км
Автовокзал ~ 10.0км
Залізничний вокзал ~ 10.0км 
Громадським транспортом можна доїхати: потягами сполучення Львів-Рахів, Івано-Франківськ-Рахів або автобусами Івано-Франківськ-Верховина (через Ворохту), Івано-Франківськ-Ворохта (відправлення щогодини) до центру Ворохти. Далі на таксі або замовити попередньо трансфер у готелі. Автомобілем їдьте трасою Н-09 через Івано-Франківськ до с. Татарів. У Татарові повернути за вказівниками на Косів (траса Р-24 Татарів-Верховина), проїхати смт. Ворохта. На роздоріжжі, де є вказівники на Говерлу і базу "Заросляк", повернути праворуч (за вказівником комплексу) і їхати 4 км.

Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Відгуки гостей з сайту букінг.ком (рейтинг 7,4 "добре")
  • Ekaterina Україна переночувала 1 ніч в серпні 2020 в двомісному номері з додатковим ліжком і оцінила як "Ідеально перед Говерлою": Дуже круте розташування. 5 хвилин і ти на кпп до Говерли. Сподобався вид з вікна. Цікавий інтер’єр з дерева. Все супер було.
  • Taras Україна відпочивав 2 ночі  в серпні 2020 в великому двомісному номері і оцінила як "Чудове місце, щоб втікти від цивілізації": Відмінне місце для уікенду. Гарний привітний персонал. Є баня та чани. Чудова природа навколо. Їжа в ресторані смачна, але є куди рости. Рекомендую! 
  • Герда Україна переночувала 1 ніч в червні 2019 в Вв великому двомісному номері і оцінила як "Мінусів більше, ніж плюсів": Готель розміщений у мальовничому тихому місці, звідки починаються маршрути на Говерлу, Шпиці, Несамовите й інші місця. Сама будівля красива і охайна, є велике подвір'я. З вікон відкриваються чарівні пейзажі, а в номерах чисто і просторо. Є зручне велике ліжко. Хоча у цьому готелі зекономили на всьому, на чому тільки можна зекономити. Шумоізоляції немає ніякої: ми чули розмови не тільки на третьому поверсі (тут був наш номер), але й рухи на першому. Підлога дещо прогинається, а вагонка на стіні з'їхала і, здається, можна трошки постаратися і опинитися в сусідній кімнаті. В номері немає ні Інтернету, ні склянок, ні фену (хоча на адміністрації фен дали), ні чайника, ні якихось брошур з додатковими послугами чи контактами адміністрації. А вони б пригодилися, бо живі душі кожного разу потрібно було шукати. На вікнах є ролети, але ними закривається тільки 1/3 вікна (середина) :D Телевізор дешевенький з неякісною картинкою і напівробочим пультом. Брали на прокат велосипеди від готелю. Гарно покаталися, але завдяки місцевості, а не велосипедам: вони рипіли, скрипіли і опиралися законам фізики.
  • Marta  Велика Британія переночувала 1 ніч в вересні 2020 в великому двомісному номері з 2 окремими ліжками і оцінила як "Завищена ціна": Якщо ви хочете жити біля Говерлі то це хороший варіант . Тому що багато готелів в цьому районі нема . Але ціна мені здається завищена . Кімната велика , є свій душ з туалетом . Поганий матрас , неможливо лежати бо пружини колять . В кімнаті немає холодильника. Сніданок несмачний та нема вибору. Кавова машина не робить. Мангал є але сісти нема де.
  • Tanya Україна відпочивала 3 ночі в серпні 2020 в великому двомісному номері з 2 окремими ліжками і оцінила як "Радість тільки від природи .. все інше (((": Територія чиста, зелена, поряд ліс та Говерла 8 км. Краєвиди мальовничі. Номер на день годиться, але не більше. Ціна зависока. Персоналу мало. Безкоштовно гаряча вода та холодна питна. Тихо та мало людей, гарне, пахне хвоєю повітря. Поряд річка Прут, можна навіть покупатись.Є вай фай працює)). Дуже красиво в будинку, картини, все з дерева. Дуже погана дорога до помешкання. В номері не прибирають 3 дні.. далі не знаю. Не має в номері фену, відсутність на вікні штори, а ліхтар на вулиці прямо у вікно світить як у день.Не має столика та стільців.Дуже погана шумоізоляція. Немов у дерев'яній шкатулці з ламінованими полами . В коридорі чути кроки на весь дім. Телебачення не працює. на вікнах не має москітних сіток!!!. Не має де сушити білизну та попрати. Поїсти проблема. Обідів комплексних не має. Тільки сніданок 130 грн яєчня. Поряд 3 кафе десь з 500м. Та дуже "бідний" магазин,але все дуже дорого, вибір малий, навіть вівсянка пакетах не має. Не має овочів та фруктів. Можна проїхати 3 км до Ворохта там є магазини але дорога жах 3 км суцільні ями.
  • Nataliastets Україна переночувала 1 ніч в жовтні 2019 в великому двомісному номері з 2 окремими ліжками і оцінила як "Чудово": Класна база для відпочинку, готували самостійно,все що потрібно було персонал нам приносив , дуже зручне розташування, є майданчик де можна поганяти волейбол і футбол (що ми і робили) , сауна, чан на території, розташування максимально близьке до КПП на Говерлу + енна кількість тварин. Нас дуже гарно прийняли, окреме дякую Михаличу :)
  • Виктория Україна переночувала 1 ніч в липні 2020 в великому двомісному номері і оцінила як "Дуже добре": Уютная гостиница, бронировали двухместный номер, а поселили в трехместный. В номере и ванной комнате достаточно чисто и уютно. Единственное, когда кто-то курит в своей ванной, по вытяжке заносится запах к вам.
  • Anjelika Україна переночувала 1 ніч в серпні 2019 в великому двомісному номері з 2 окремими ліжками і оцінила як "Дуже добре": Сначала очень не понравилось. В гостинице не было персонала, нам ничего толком не объяснили. Просто принесли полотенце. И даже не сказали, что оставили ключ снаружи нашей двери. Комната убрана поверхностно. Много что сломано. Не сказали, что у нас есть завтрак. Девушка нахамила нам по поводу того, что мы не отчитались ей насчёт того, куда мы ушли утром. Но все недостатки перекрыл управляющий гостиницы - Михаил. Это добрейшей души человек. Он решил большую часть наших проблем. Помог нам решить вопрос с понятием на Говерлу, помог разобраться с транспортом и после всего, спросил как мы добрались до вокзала. (И ещё много всего) В общем, мы закрыли глаза на все недостатки. Потому что благодаря управляющему наш отдых был потрясающим.
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia
☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ворохтянська сотня: Садиба "Урочище Луг" Ворохта (на карпатській лісовій галявині, біля річки Прут, альтанки, мангал, гойдалка)

"Ворохтянська сотня": садиба "Лісогор", садиба "Урочище Багончик", садиба "12 Місяців" (ліс, річка, чани, сауна).

Високогірний курорт Ворохта і її цікаві місця (віадуки, храми, Говерла, полонини Кострича і Кукул), житло у Ворохті, чани, рафтинг, кінні прогулянки околицями і полонинами