Ворохтянська сотня: садиба "Мелодія гір" (камін, сон на вуликах, тераса, мангал, домашня кухня)

Відпочинок в Ворохті з каміном в садибі Мелодія Гір
Садиба "Мелодія Гір" пропонує для відпочинку 7 номерів (на 20 місць) розташована у селищі Ворохта, 2,5 км від центру селища та 2 км до автомобільної дороги Татарів-Верховина, 17 км до гірськолижного курорту "Буковель", 24 км від Верховини. Під'їзд по грунтовій дорозі. До найближчого кафе та магазину - 2 км.
Адреса садиби: Івано-Франківська область, смт Ворохта, вул. Грицулівка, 15
На першому поверсі - обідній зал з каміном, бар і безкоштовний Wi-Fi. В садибі автономне водяне опалення, холодна та гаряча вода постійно. Гості садиби "Мелодія Гір" можуть відпочити на терасі.
  • Двомісний (3 номери) - двоспальне ліжко, комод, телевізор; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен, туалетно-косметичні засоби).
    Два вікна в кожному двомісному номері садиби "Мелодія гір"
  • Тримісний (2 номери) - двоспальне та односпальне ліжка, комод, телевізор; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).

    Тримісний номер з балконом садиби Мелодія гір в Ворохті
  • Чотиримісний (2 номери) - двоспальне та 2 односпальні ліжка, комод, телевізор; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).

    Чотиримісний номер з балконом в садибі "Мелодія гір" в Ворохті
  • Харчування можливе тільки в обідньому залі біля каміну за домовленістю.
  • У вартість проживання враховано: паркінг, виклик таксі. Smart-TV, інтернет Wi-Fi у всіх номерах садиби, користування мангалом, мікрохвильовою піччю, холодильником, електрочайником, посудом. За попередньою згодою дозволяється перебування з домашніми тваринами. Прибирання номерів, зміна постелі та рушників (2 на особу) - за потребою.
  • У вартість проживання не враховано (інші розваги у Ворохті): дрова для мангалу, трансфер з/до аеропорту (вокзалу), екскурсія або урок про місцеву культуру, велосипедні екскурсії, піші екскурсії, верхова їзда, піші прогулянки на вершини біля Ворохти (інстаграмні локації), катання на лижах, риболовля (форель, короп, карась), чани, рафтинг.
  • Розрахункова година: поселення з 15:00, виселення до 12:00.
Ціни змінюються в залежно від сезону (уточняйте за контактами зазначеними нижче).
У цьому помешканні діти віком від 6 років вважаються дорослими.
Знижки на тривале проживання - за домовленістю.
Передоплата обов'язкова - 50% від повної вартості.
Гірськолижний курорт Буковель розміщений за 17 км від помешкання, а місто Яремче – за 19 км. Відстань від котеджу "Мелодія Гір" до міжнародного аеропорту Івано-Франківська становить 88 км. 
Громадським транспортом можна їхати потягом Львів-Рахів, Київ-Рахів або Івано-Франківськ-Рахів до селища Ворохта. Інший варіант - автобусом Івано-Франківськ–Верховина (через Ворохту) або Івано-Франківськ–Ворохта до селища Ворохта (відправлення щогодини). Можна домовитися про зустріч з господарями у центрі села.
Власним втомобілем їдьте автотрасою Львів-Рахів-Мукачеве (H-09) до села Татарів. У Татарові повернути за вказівником на Косів (траса Р-24 Татарів–Верховина), їхати до селища Ворохта. Можна домовитися про зустріч з господарями садиби.

Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia

☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Відгуки про садибу з сайту букінг.ком

  • Олена, проживала 3 ночі в квітні 2021 і оцінила як "найкомфортніше місце у Ворохті": Відпочивали з родиною в Мелодії Гір три доби і отримали цілу гору позитивних вражень! 1. Локація: прекрасна! З вікон відкривається шикарний краєвид на гори та на саму Ворохту. Прямо біля готелю проходить синій туристичний маршрут, яким можна піднятися на гору Кукул. Також недалеко знаходяться знамениті австрійські віадуки. 2. Умови проживання: максимально комфортні. Кругом чистенько, свіженько. Готель новий, тож усе довкола аж сяє. Завжди є гаряча вода у душі, камін у вітальні, безкоштовні дрова, посудомийна машина(!), мікрохвильовка, чайник, гарний сучасний посуд, білосніжна постільна білизна та рушники, ортопедичні матраси. Особлива подяка за темні щільні штори, які дають можливість прилягти відпочити на обід. Все, що необхідно для комфортного відпочинку, ви тут знайдете. О, і ще є дуже хороший інтернет-зв‘язок. У нас в родині було троє фрілансерів, тому мали можливість працювати і відпочивати водночас. 3. Господиня Руслана та її родина: найгостинніші люди, які нам колись зустрічалися, а ми відпочиваємо в горах вже не перший десяток разів) По приїзду нам приготували чай з дороги ❤️Завжди цікавилися якістю нашого перебування, підсказували, допомагали і просто приємно бесідували. Особливо були втішені можливістю замовити смачнезну домашню їжу: оладки, бануш зі шкварками та бриндзою, вареники.. Готують однозначно смачніше ніж у Буковелі, плюс ціни дуже-дуже приємні! Вже домовилися, що приїдемо сюди ще. Плюс, зараз господарі будують терасу, де можна буде посидіти вранці за філіжанкою кави поглядаючи на гори навкруги, що може бути прекраснішим?❤️
  • Тарас проживав 1 ніч в двомісному номері з видом на гори в березні 2021 і оцінив садибу як "місце з красивими краєвидами і гостинними господарями": Затишна новозбудована садиба. Номери з усіма зручностями, комфортна спільна зона відпочинку. А в краєвиди за вікном ви закохаєтесь! Господиня дуже гостинна, зустріла, провела, зранку приготувала смачнющий сніданок. Дуже рекомендую! Жили тільки один день, мінусів не помітили. Не хотілось їхати звідти.
  • Поліна відпочивала в садибі 4 ночі в січні 2021 в двомісному номері з видом на гори) і оцінила на "Відмінно": Дуже гарний вид, розташування неймовірне, великі вікна у кімнатах, смачно готують, ну в звичайно Ворохта сама по собі гарне місто: Близько до Говерли, демократичні ціни, природа. Декілька разів на пару годин вимикали світло, але це характерна для будь-якої частини України проблема.
  • Єлєна відпочивала в садибі 2 ночі в лютому 2021 в двомісному номері з видом на гори і оцінила на "Відмінно": В первую очередь понравился великолепный вид из окна. Коттедж совсем новый, хороший дизайн, качественная мебель, приветливые хозяева. Есть мини кухня со всем необходимым, где можно приготовить перекусить и посидеть у камина с чаем. Пол в ванной комнате с подогревом порадовал. Горячая вода есть все время (хорошо, что не бойлер). Wi-Fi отличный. Дорога туда ґрунтовая, машинам с низким клиренсом может быть трудновато добираться туда зимой, но по-другому никак, такой шикарный вид в центре Ворохты не встретишь.
З подвір'я садиби "Мелодія гір" видно чубки двох вершин - гори Синяк і Хом'як
З вулиці нижче садиби "Мелодія гір" видно столітній міст-віадук
Мій інстаграм https://www.instagram.com/tarasgladkyi/ 
Телеграм канал https://t.me/tarasova_svitlycia

☎️+380938394323 Viber
☎️+380673779813 WhatsApp, Telegram

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Ворохтянська сотня: Садиба "Урочище Луг" Ворохта (на карпатській лісовій галявині, біля річки Прут, альтанки, мангал, гойдалка)

Високогірний курорт Ворохта і її цікаві місця (віадуки, храми, Говерла, полонини Кострича і Кукул), житло у Ворохті, чани, рафтинг, кінні прогулянки околицями і полонинами

Ворохтянська сотня: Готель "Юрая" Ворохта (басейн, джакузі, чан, сауна, сон на вуликах, альтанка з каміном, мангал, ресторан)